|

Yhdessä – syyspäivä 12.9.2020 Espoon Otaniemessä

Yhdessä -teemalla rakentuu pikavauhdilla Kuvataideopettajien syyspäivä, paikkana Otaniemen lukio Espoossa. Ohjelmassa aamupäivällä koulun esittelyn jälkeen esittäyttyy uusi VerkkoStylus ja kuullaan inspiroivia puheita. Iltapäivällä valinnaisia työpajoja kuvataideopettajan työn ja osaamisen tueksi – työpajoissa aineena mm. LOPS ja Koulukuvis.fi.

Ohjelma 

9:00 Ovet auki, kierros uudessa koulurakennuksessa, ilmoittautuminen, aamukahvi

10:00 Päivän avaus: uusi VerkkoStylus / Puheenjohtaja Katja Uksila, Kuvataideopettajat KUVIS ry

10:15 Opetusneuvoksen tervehdys (etäyhteydellä) / Opetusneuvos Mikko Hartikainen, Opetushallitus

10:30 Aalto Junior Lab esittäytyy / ARTS-koordinaattori Ida Ruuth, Aalto Junior Lab

11:00 Purkutaide / Taiteellinen johtaja, graffititaiteilija Jouni Väänänen

11:45-13:00 Omakustanteinen lounas

13:00 Valinnainen työpaja

PAJA 1: LOPS-kohtaamisia. Tervetuloa keskustelemaan uudesta lukion opetussuunnitelmasta kollegojen kanssa. Jaetaan ajatuksia ja ideoita! Keskustelua vetää kuvataiteen opettaja Reetta Nisonen, joka on ollut mukana tekemässä lukion valtakunnallista kuvataiteen opetussuunnitelmaa

PAJA 2:  Koulukuvis.fi – Jaettu osaaminen ja opetusmateriaali tukena peruskoulun kuvisluokan arjessa ja oman opetuksen kehittämisessä. Koulukuvis.fi-projektin esittely, keskustelua oman osaamisen jakamisesta, sekä ideoiden ja tehtävärunkojen jakamista käytännössä. Kuvataideopettaja Matteus Pentti

PAJA 3: Elokuva ja liikkuvan kuvan opettaminen / maks. 10 osallistujaa. Elokuvatyöpajassa kuvataan ja editoidaan kuvisopettajien oma lyhytelokuva, sekä tutustutaan liikkuvan kuvan oppimateriaaleihin ja tekijänoikeuksiin. Kuvataideopettaja, mediaopettaja Katja Uksila.

.15:00 – 15:30 Yhteenvetoa ja keskustelua päivien ja pajojen annista. Päätöskahvit.

Ohjeita, ilmoittautuminen, osa sisällöstä verkossa

Järjestelyissä noudatetaan viranomaisten antamia korona-ohjeita – väljyyttä, suojautumista jne. – sekä muita, tilaisuuden järjestämiseen mahdollisesti vaikuttavia viimehetken tarkennuksia.

Jaamme osan koulutuksesta verkossa: aamupäivän ja päätöstilaisuuden puheenvuorot sekä kaksi työpajaa, jolloin verkko-osallistumisen voi valita toiseen. Työpajojen verkkototeutus on sidoksissa paikan päällä tapahtuvaan toimintaan (esim. simultaanisti voi olla monta eri toimintaa).

Ilmoittautuminen viimeistään 10.9.2020 klo 15:00 mennessä – sekä paikalle saapujille  että verkon kautta mukaan tuleville

Ilmoittaudu klikkaamalla TÄSTÄ

Linkki ei anna automaattista vahvistusta, se tulee jälkikäteen järjestäjän toimesta. Huomaa, että elokuva-pajaan on rajallinen osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos linkki ei toimi, voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteseen toimisto@kuvis.fi. Kerro nimesi, maksu/laskutustiedot sekä se miten osallistut: olemalla läsnä vai verkossa, ja mihin osuuksiin verkossa osallistut.

Osallistuminen maksaa 

  • Kuvataideopettajat KUVIS ry:n jäsenet
    • Paikan päällä 75,00 €
    • Verkkoyhteydellä: aamupäivä & iltapäivä yhteensä 40,00 €, vain toinen 25,00 € (ilmoittautuessa kerro osallistutko aamupäivään klo 10:00 – 11.45)  vai iltapäivään (13:00 – 15:30)
    • Alennettuun jäsenmaksuun oikeutetut puoleen hintaan.
  • Muille osallistumismaksu kerrotaan kahdella: 150,00 € , 70,00 € tai 50,00 €

Maksuun sisältyvät paikalle tuleville koulun esittely, puheenvuorot, työpajat sekä ohjelmassa ilmoitetut kahvit. Maksuun eivät sisälly muut ruokailut kuten lounaat, matkat tai majoittuminen. Verkko-osallistujille maksu sisältää verkkoon välitettävän koulutuksellisen sisällön.

Osallistuminen laskutetaan tai maksetaan Kuvataideopettajien pankkitilille 

Kuvataideopettajat KUVIS ry lähettää laskun ilmoittautuessasi kertomalle saajalle koulutuksen jälkeen. Jos lasku menee esim. työnantajalle, kerro laskun saajan mahdollisimman tarkat tiedot ja miten lasku lähetetään: virallinen nimi, osoite, Y-tunnus, OVT, välittäjätiedot, viite- tai tilausnumero jne. Mikäli maksu- tai laskutustieto puuttuu, lähetetään lasku osallistujalle

Osallistumisen voi maksaa suoraan myös Kuvataideopettajat KUVIS ry:n tilille OKOYHFIHH / FI3455412820016179. Viestikenttään merkittävä osallistujan nimi ja viesti Syyspäivä2020.

Todistus ja veso-/teso-/kikykelpoisuus

Osallistujat saavat todistuksen, joka lähetetään jälkikäteen spostiliitteenä. Koulutuksen kesto 5,5 opetustuntia.

Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautunut ei saavu koulutukseen, eikä peruuta osallistumistaan, peritään koulutuksesta koko maksu. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse toimisto@kuvis.fi tai tekstiviestillä puh:no 045-2609535. 

Järjestäjä

Kuvataideopettajat KUVIS ry yhteistyössä Espoon Otaniemen lukion sekä TJS-opintokeskuksen kanssa. Tiedustelut: toiminnanjohtaja Erja Väyrynen, erja@kuvis.fi, puh: 045-2609535 . 

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin. 

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia