|

Katja Uksila on Kuvataideopettajien uusi puheenjohtaja

Kuvataideopettaja Katja Uksila valittiin Kuvis ry:n puheenjohtajaksi yhdistyksen vuosikokouksessa Helsingissä 9.2.2019.  Hänen kaksivuotinen kautensa alkaa heti, ja jatkuu kevääseen 2021.

”Kuvataideopettajat Kuvis ry:n uutena puheenjohtajana haluan panostaa yhteistyöhön, innostukseen ja uudistamiseen” linjaa Vihdin kuvataidekoulun rehtorina työskentelevä Katja alkavaa tehtäväänsä. ”Haluan tehdä näkyväksi yhdistyksen valtavan tärkeää työtä paikallisesti ja valtakunnallisesti. Tavoitteenani on vahvistaa eri koulutusmuotojen parissa toimivien kuvataideopettajien yhteisöllisyyttä, mahdollistaa yhdistyksen kautta laadukkaita täydennyskoulutuksia ja tehdä hallituksen, jäsenistön ja yhteistyökumppanien kanssa innostavaa työtä kuvataideopetuksen ja kuvataideopettajien puolesta! Suuri kiitos luottamuksesta”.

Edellinen puheenjohtaja Anna Suhonen Tampereelta jatkaa hallituksen varsinaisena jäsenenä. Anna toimi puheenjohtajana neljä vuotta; näihin vuosiin osui harvinaisen vilkas ja haastava sarja suomalaisen koulujärjestelmän uudistuksia.

Kuvassa vasemmalla Anna Suhonen ja oikealla Katja Uksila, kuva Laura Ikonen.

Hallituksen kokoonpanossa myös muutoksia

Yhdistyksen säännöt uusittiin vuonna 2018, joten vanhojen ja uusien sääntöjen taitekohdassa hallituksen jäseniä on valittu sekä vanhojen että uusien sääntöjen mukaisesti. Hallituksessa jatkavat jo aiemmin valitut Pasi Kirkkopelto  Vaasasta, Anna Mirsch Helsingistä ja Anniina Koivurova Rovaniemeltä. Uudelleen valittiin Anni Halonen ja Laura Ikonen, molemmat Helsingistä. Uutena varsinaisena hallituksen jäsenenä aloitti Senja Valo Espoosta. Hallitusta täydentävät jo aiemmin valitut varajäsenet Salli Kulmala Helsingistä ja Birgitta Nurmi Kauniaisista.

Hallitus kiittää lämpimästi kaikesta yhteisen hyvän eteen tehdystä työstä, asiantuntemuksesta ja ajasta  kouvolalaista Nana Matikkalaa ja helsinkiläistä Mari Salosta, joiden kausi hallituksessa päättyi.

 

 

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia