| |

Syyspäivä uudessa Muotoilukeskuksessa

Arabian Taideosastoyhdistyksen ja Kuvataideopettajien yhteistyö sai vauhdikkaan alun yhteisessä tilaisuudessa lauantaina 26.11.2016. Puolipäiväiseen tapahtumaan osallistuneet opettajat saivat mahdollisuuden kokeilla dreijaamista keramiikkataiteilija Heikki Rahikaisen opissa, ja tiiviin harjoituksen muotoilupiirtämisessä kuvanveistäjä-muotoilija Pekka Paikkarin johdolla.

Yhteisen työskentelyn päätteeksi käytiin myös antoisa keskustelu Taideosastoyhdistyksen ja kuvataideopettajien yhteistyöstä jatkossa. Keskustelun tuoksinassa päätettiin perustaa yhteinen työryhmä, jonka tehtävänä on pohtia yhteisiä muotoilukasvatuksen koulutuksia tai muita tapahtumia, sekä opettajille että oppilaille.  Ja saatiinpa aikaiseksi – mikä todella sykähdyttää – seuravaa yhteinen konkreettinen projektikin. Siinä yhdistyvät keramiikka, oma kuva ja nuotio….

Kuvataideopettajat kiittää Arabian Taideosastoyhdistystä, Pekkaa ja Heikkiä järjestelyistä ja opetuksesta, sekä myöskin keskustelussa mukana ollutta keramiikkataitelija Kristiina Riskaa.

img_0616 img_0618

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia