InSEAn kongressi Suomessa kesällä 2018

Aalto-yliopiston Taiteen laitos järjestää yhteistyössä Suomen InSEA ry:n kanssa InSEAn Euroopan kongressin ensi kesänä

Kongressipäivät ovat 18.-21.6.2018 ja paikkana on Aalto-yliopiston Otaniemen kampus (os. Otakaari 1). Kongressin teema ”Interventions” viittaa taiteiden- ja tieteidenvälisiin yhteiskunnallisiin väliintuloihin. Kongressiin toivotaan mukaan mahdollisimman laajasti erilaisia taidekasvatuksen, taiteen ja tutkimuksen konteksteja edustavia näkökulmia. Erityisesti kuvataideopettajia kannustetaan osallistumaan kongressiin!

Kongressin yhteyteen on suunnitteilla monenlaista toimintaa, kuten useita näyttelyitä. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan talkoisiin, otathan yhteyttä Suomen InSEAn hallituksen jäseniin (ks. Suomen InSEAn nettisivut: https://inseafinland.wordpress.com/hallitus/) tai Aalto-yliopiston ydintyöryhmään (mira.kallio-tavin ät aalto.fitiina.pusa ät aalto.fimarja.rastas ät aalto.fi).

Kaikille innokkaille osallistujille löytyy tapa olla mukana tekemässä kiinnostavaa kansainvälistä taidekasvatustapahtumaa! (Muista mys Omia ja toisten polkuja -taidekasvatusnäyttely)

Abstraktiehdotusten jättö on jo avattu ja deadline on 13.10. Muut tärkeät päivämäärät näet alla ja ne löytyvät myös kongressin nettisivuilta. Nettisivuilta löydät myös paljon muuta tärkeää tapahtumaan liittyvää tietoa. Muun muassa esitysmuotojen suhteen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja: esitysten on tässä kongressissa tarkoitus olla tavallista keskustelevampia. Sivuja kannattaa seurailla, sillä niille päivitetään uutta tietoa jatkuvasti: taide.aalto.fi/insea2018

Call for presentations opens: August 7, 2017
Deadline for proposals: October 13, 2017
Registration opens: November 2017
Acceptance notification: January 2018
Early Bird registration closes: March 19, 2018

 

Tervetuloa mukaan kongressiin!

Suomen InSEAn puolesta,

Mira Kallio-Tavin

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia