| |

Kuvisopekahvit verkossa 13.9.2021 klo 18:00-19:30

Tervetuloa syksyn ensimmäisille kuvisopekahveille Zoomiin. Tällä kertaa pohditaan KUVIS ry:n eli kuvataideopettajien omaa yhdistystä: millainen on sinun toiveittesi KUVIS ry? Miten voisimme madaltaa kynnystä – miten sinä voisit tai haluaisit osallistua toimintaan? Tekeekö yhdistys oikeita asioita, mitä koulutusta yhdistys voisi toteuttaa jne. Aikaa myös muulle ajankohtaiselle rupattelulle.
 
Juuri sinä olet tervetullut! Jos olet ollut kahveilla jo aiemmin, olet kahvikutsulistalla. Jos sähköpostisi on muuttunut, haluat olla varmasti mukana tai tulet ensimmäistä kertaa, ilmoittaudu lähetämällä sähköposti osoitteeseen  matteus.pentti@kuvis.fi, otsikkona/aiheena Kuvisopekahvit 13.9.21 ja viestikentässä sähköpostiosoitteesi.

Zoom-linkki tulee sähköpostiisi viimeistään tapahtumapäivänä. Kahvien vetäjä on yhdistyksen puheenjohtaa Matteus Pentti, mukana myös muita aktiiveja jäseniä.

Kuvisopekahvit on kaikille kuvataideopettajille avoin kohtaamispaikka, jossa voi vaihtaa kollegoiden kanssa näkemyksiä ja kuulumisia joko etukäteen päätetystä teemasta tai muista alan ajankohtaisista asioista.

Laita jo kalenteriin: seuraavat kahvit maanantaina 1.11.2021!

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia