|

Kevätpäivät hyvällä tuulella Kotkassa! Mutta mikä nimeksi yhdistykselle?

Arkkitehtuuria, taidetta ja koodausta hyvällä tuulella: kiitos osallistujille – ilo on teille tehdä!

29512289_10155467521000658_8028884396399863444_nKotkan kevätpäivistä suuret kiitokset paikallisille järjestäjille Mari Auvinen-Lento, Petrus Kauppinen ja Katja Ruohonen.  Juuri tätä toivomme: kun ohjelman tekijöinä ovat paikalliset opettajat, esiin nousevat paikan vahvuudet ja erityisyys. Viralliseen ohjelmaan puikahtelikin huikeita täydennyksiä ja yllätyksiä. Piipahdettiin ohimennen kirkossa ja koulussa ja kuultiin oppilaiden näkökulmat yhteistyöstä taiteilijan kanssa ja moniaineisesta hankkeesta.

Kiitos Tuomas Uusheimo, Heini Nieminen, Heta Kauppinen. Kiitos Arkkitehtuurin tiedotuskeskus ja Jaana Räsänen: Arkkour-kierros Vellamossa lattialla makoiluineen oli mahtava! Kiitokset myös Titta Suvannolle arjen arkkitehtuuriopetuksen esittelystä, ja Rurik Wasastjernalle todellisesta Sunilan asiantuntijan opastuksesta. Kiitokset työpajojen vetäjille Janne  Auvinen ja Petrus Kauppinen, sekä oppilaat Milla Paavilainen, Ilmari Miettinen, Samuli Hänninen, Valtteri Erkkilä ja Walter Suhonen (pojat kuvassa vasemmalta oikealle, istumassa Mari Auvinen-Lento).

Yhdistyksen nimenmuutos29512871_10155470554190658_1519164165620901629_n

Koulutuksiemme yhteydessä pidetään myös sääntömääräiset jäsenkokouksemme. Tosin ensi vuodesta alkaen yhdistyksellä on vain yksi jäsenkokous – tämä päätös tehtiin Kotkan kokouksessa.

Sen sijaan yhdistyksen nimestä päättämisestä toivottiin ajatustenvaihtoa ja mielipidettä jäseniltä. Aikaisemmissa jäsenkokouskeskusteluissa on toivottu, että KUVIS olisi osana virallista nimeä – mutta miten?

Linkistä Nimikysely löytyykin lyhyt kysely: mikä nimeksi yhdistykselle? Vastaamalla vaikutat – nimen päättää lopulta viimeinen syyskokous tämän vuoden syksyllä.

Kysely on avoinna toistaiseksi. Vastaus annetaan nimettömänä, eikä vastaajaa tunnisteta missään vaiheessa. Kyselyn vastaukset jäävät yhdistyksen toiminnanjohtajan ja hallituksen tietoon, eivätkä muut vastaajat niitä näe. Vastaamiseen menee aikaa noin minuutti. Sama kysely on myös Kuvataideopettajien jäsenten FB-ryhmässä.

Tulokset näkyvät aikanaan yhdistyksen nimessä.

 

 

 

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia