| |

Kysely kuviksen valinnaisuudesta peruskoulun yläluokilla

Teemme seurantaa peruskoulun kuvataiteen valinnaisuuden toteutumisesta uusimman tuntijaon ja opsin mukaan. Näiden parin ensimmäisen vuoden aikana seurantaa on tehty melko yleisellä tasolla – niin myös tässä lukuvuotta 2019-2020 koskevassa kyselyssä.

Jos olet kuvataiteen aineenopettaja tai muuten kelpoinen kuvataiteen opettaja ja opetat kuvataidetta peruskoulun yläluokilla (virassa, päätoimisena, sivutoimisena, tuntiopettajana, sijaisena tai määräaikaisena), kiitämme jo etukäteen, jos vastaat kyselyyn. Vastamalla vaikutat – kukaan muu ei näitä kyselyjä puolestasi tee.

Kysely on avoinna 24.5.2020 saakka. Vastaamiseen menee aikaa kymmenisen minuuttia. Kysely on anonyymi, vastaukset saa tietoonsa vain Kuvataideopettajat KUVIS ry:n hallitus ja henkilökunta eikä vastauksia anneta ulkopuolisille. Tuloksia raportoidaan ja tiedotetaan niin, että vastaajaa/koulua ei voi tunnistaa.

Kyseleyn löydät klikkaamalla >>tästä.

2016 – 2019 käyttöön otettua perusopetuksen tuntijako- ja opetussuunnitelmauudistusta mainostettiin erityisen taidekasvatusmyönteiseksi. Seurannalla on tarkoitus tehdä näkyväksi se, miten tavoite toteutui. Käytämme siis tuloksia yhdistyksen jäsenten tärkeimpänä pitämään ja yhdistyksen perustehtäviin kuuluvaan kuvataideopetuksen asianajoon ja vaikuttamistyöhön.

Lisätietoja: Erja Väyrynen, toiminnanjohtaja, puh. 045-2609535, erja ( ät ) kuvis.fi

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa

Samankaltaisia kirjoituksia