KUVISXMEDIA-koulutusten toinen kolmituntinen webinaari (klo 15-18) pohdiskeli lisätyn AR – Augmented Reality ja virtuaalisen VR – Virtual Reality todellisuuden mahdollisuuksia osana kuvataideopetusta. Käytännön toteutuksesta osana lukio-opetusta tutustuttiinkaurialan lukion STEAM-opetukseen. Ja lopuksi uudistettiin kutsu kuvataideopettajien Videokuoroon: tehdään mediateoksella yhdessä näkyväksi kuvataideopetuksen tärkeys. Jokaisen osan yhteydessä lähes 60 osallistujaa pääsi käymään vilkasta keskustelua aiheista.

Lisätyn todellisuuden taidetta – Mitä lisää AR tuo mediataiteeseen? Kuvataiteilija Tatu Heinämäki, helsinkiläinen kuvataiteilija joka työskentelee monialaisesti pelien ja liikkuvan kuvan kanssa.

Klikkaamalla >> TÄSTÄ löydät Tatu Heinämäen esityksessäolevat diat.

Kokemuksia Kaurialasta – opiskelijoiden ja opettajan VR-kokeilujen esittelyä  kuvataideopetuksen näkökulmasta. Hämeenlinnan Kaurialan lukion opiskelijat ja kuvataideopettaja Piritta Malinen 

Videokuoro – Yhteisöllistä mediataidetta kuvisluokkaan. Näin teet yhteisöllisen videokuoro -teoksen. Työpajassa saat ohjeita ideoimiseen ja käytännön toteutukseen. Näet myös esimerkkejä opiskelijoilta ja opettajilta. Kuvataide- ja mediaopettaja Katja Uksila ja yliopisto-opettaja Marjo Pernu.

x

Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa