Jäsenmaksun suuruus

Jäsenet itse päättävät jäsenmaksun suuruuden yhdistyksen vuosikokouksessa. Vuonna 2019 ja 2020 maksut ovat:

– normaali jäsenmaksu on 75,00 euroa

– alennettu jäsenmaksu 30,00 euroa.

Olet oikeutettu alennettuun maksuun silloin, kun olet kalenterivuoden aikana päätoimisesti opiskelija, opetat 16 tai vähemmän tuntia per viikko, olet tilapäisellä vapaalla (äitiys-, vanhempain-, vuorottelu- jne.), tai olet työttömänä tai eläkeläinen. Ohjeet maksun maksamisesta löytyvät laskusta. Alennusoikeudesta voi aina kysyä myös toimistosta.

Miten maksat jäsenmaksun?

Perimme jäsenmaksun jäsenlaskulla joka vuosi, yleensä helmikuussa. Jäsenlaskun lähetämme jokaiselle erikseen postissa tai sähköpostissa.

Laskussa oleva viitenumero on henkilökohtainen, ja sen perusteella rekisteröityy myös maksettu maksu. Jäsenmaksulaskun neljä ensimmäistä numeroa kertovat maksuvuoden.

Jos kuluvaa vuotta koskeva laskusi katoaa, voit pyytää uuden laskun toimistosta. Jäsenenä voit maksaa jäsenmaksun myös Kuvataideopettajat ry:n tilille FI3455412820016179 / OKOYFIHH siten, että viestissä kerrot nimesi ja maksuvuoden/kalenterivuoden.

Ystävällisesti älä käytä edellisten vuosien laskuja ja viitenumeroita jäsenmaksun maksamiseen, sillä jokaiselle vuodelle saat oman laskun ja oman viitenumeron.

Kun liityt yhdistykseen, saat ensimmäisen jäsenmaksulaskun postissa. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Mitäs jos maksaa myöhässä tai ei ollenkaan? 

Jäsenmaksua karhuamme kerran, pari vuodessa lähettämällä paperisen laskun joko postissa tai sähköpostissa. Jos jätät laskun toistuvasti maksamatta, on hallituksella oikeus erottaa sinut heti viimeisimmän karhulaskun eräpäivän mentyä. Yleisemmin erottaminen tapahtuu kuitenkin seuraavan vuoden alusta.

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole tapa erota yhdistyksestä. Ilmoita erosta kirjallisesti näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla, tai soittamalla toimistoon.

Maksettua jäsenmaksua emme palauta, jos eroat kesken vuoden.