Kuvataideopettajat ry on jäsenten muodostama yhteisö: siihen kuulutaan suoraan, ei alayhdistyksen, piirin, kerhon tms. kautta.

Sääntöjen mukaan ”Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä kuvataideopetuksen tai taidekasvatuksen tutkinnon suorittaneet tai alalla työskentelevät muunkin kuvataideopetuksen tai visuaalisen kulttuurin opettajan kelpoisuusehtojen mukaisen tutkinnon tai opinnot suorittaneet henkilöt sekä opiskelijajäseniksi alan opiskelijat. Yhdistys voi myös ottaa kannatusjäseniä ja kutsua kunniajäseniä. Kannatusjäseniksi voidaan hyväksyä henkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta.”

Kaikki jäsenet hyväksyy hakemuksen perusteella yhdistyksen hallitus. Kaikki henkilöjäsenet ovat keskenään tasavertaisia.

Kunniajäsenet kutsuu hallitus. He ovat yleensä yhdistyksen toimintaan aktiivisesti osallistuneita tai sen toimintaa muuten omalla työllään tukeneita henkilöitä. Heiltä ei peritä jäsenmaksuja, muutoin edut ovat samat kuin muillakin henkilöjäsenillä.

Täältä löydät yhdistyksen Säännöt

Lomakkeet

Tällä kaavakkeella voit hakea Kuvataideopettajat ry:n jäseneksi.

Saat muutaman viikon sisällä vahvistuksen alustavasta hyväksynnästä. Virallisen päätöksen tekee yhdistyksen hallitus kokouksessaan.

Huomaathan, että yhdistyksen toimisto on avoinna vain osan viikosta. Ja varsinkin loma-aikoina vastauksen saaminen saattaa hieman kestää!

  Suku- ja etunimi

  Syntymävuosi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Suorittamasi tutkinto / tutkinnot, suoritusvuosi / vuodet ja oppilaitos / oppilaitokset

  Kouluaste, jolla opetat (jos useampia, merkitse kaikki, ensimmäisenä se, jolla pääasiallisesti opetat):

  Virka- tai toiminimikkee

  Haetko jäsenyyden palautusta (olet ollut aiemmin jäsen)?
  Kyllä

  Haetko opiskelijajäseneksi?
  Kyllä

  Opiskelijajäsenyyttä hakevan oppilaitos ja koulutusohjelma

  Olen lukenut ja hyväksyn säännöt ja jäsenyysehdot
  Kyllä

  Käytä tätä lomaketta, kun osoitteesi tai nimesi muuttuu, tai jäsentiedoissasi tapahtuu muu pysyvä muutos (esim. opiskelijasta opettajaksi).

   Suku- ja etunimi

   Puhelinnumero

   Sähköposti

   Muuttuneet tiedot

   Käytä tätä lomaketta jos haluat peruuttaa jäsenyytesi.

    Suku- ja etunimi

    Puhelinnumero

    Sähköposti

    Jäsenyyden peruuttamisen syy (vapaahetoinen)